Bridgeclub Bosch en Duin is opgericht op 15 oktober 1978.  Zij is ontstaan vanuit een spontaan initiatief van enkele leden van de Tennisvereniging Bosch en Duin. Daarom is de band met deze tennisvereniging nog altijd hecht.

Naast de doelstelling het beoefenen en bevorderen van het bridgespel, vormen ook de onderlinge vriendschap en gezelligheid onmisbare elementen voor het succes van deze vereniging. Wekelijks worden daarvoor vanaf de eerste donderdag in oktober tot eind maart onderlinge competitieavonden georganiseerd. De club organiseert ook feestelijke drives, zoals met Kerst en aan het einde van het seizoen.

In de maanden april – september is er op donderdagavonden om de 14 dagen zomerbridge. Deze avonden staan open voor elke geïnteresseerde met bridgepartner is van harte welkom.

Lid worden

Het aantal leden van de bridgeclub Bosch en Duin is beperkt door de capaciteit van de speel accommodatie tot ca. 90 personen. U kunt u opgeven als lid. De kosten van het lidmaatschap bedragen per jaar: € 60,-- indien u lid bent van tennisvereniging Bosch en Duin (seizoen 2023/2024).
Indien u geen lid bent van de tennisvereniging betaalt u ook € 40,-- donateurschap (seizoen 2023/2024).

Neem contact op met het secretariaat, als u lid wilt worden. 

De vereniging heeft op dit moment 74 leden.