Het bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Als bestuursleden zijn toegevoegd de voorzitters van de Technische en de Evenementen Commissies.

Het bestuur

Voorzitter Noud Vos
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
030-2291430
Secretaris Mirriam Tillemans
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
030-6911737
Penningmeester Binette van Dun
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
06-55748947
Voorzitter TC Hans Bosman
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
06-28121156
Voorzitter EC Annemarie Kooper
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
030-2285060

Voor de leden

Voorzitter

Noud Vos zal samen met dit bestuursteam de organisatie en de sfeer van deze gezellige bridgeclub continueren en optimaliseren. Met als motto: “niet kletsen maar bridgen”.

Secretaris

Mirriam Tillemans is sinds 1994 woonachtig in het mooie Huis ter Heide. Ze is gehuwd en heeft 2 zonen. Daarvoor heeft ze gewoond en gewerkt in Maastricht. (werkzaam als medisch analiste in het Academisch Ziekenhuis Maastricht, in een laboratorium voor nier- en beenmergtransplantaties). Ze is 7 jaar geleden met bridgen begonnen (bij Barbara Kingma!) en sinds 2013 lid van onze bridgeclub. Hier zat ze in de evenementencommissie. Ook bij onze tennisclub Bosch en Duin heeft ze in diverse commissies gezeten, de bar-, en later de jeugdcommissie. Haar hobby’s zijn tennissen, bridgen, skiën, tijdens de zomer varen langs de Kroatische kust, fotografie, tuinieren, beetje kokerellen en op zijn tijd een lekker glas wijn! Als secretaris hoopt ze op een hele fijne samenwerking met het Bestuur en alle bridgeleden.

Penningmeester

Binette van Dun heeft de Bosch en Duinclub, voorloper van de tennisclub Bosch en Duin, als kind meegemaakt. Het was toen pingpongen en feesten. Jarenlang lid geweest van de Tennisvereniging en naderhand van de bridgeclub. Gewerkt voor het ministerie van Economische zaken op het gebied van energiebesparing in de gebouwde omgeving. De penningen van de Bridgeclub zal zij met enthousiasme en accuratesse beheren.

Voorzitter TC

Hans Bosman bridget al heel wat jaartjes. Eerst bij een klein bridgeclubje (7 tafels) in Den Dolder, waar hij op het laatst voorzitter/secretaris/penningmeester was en wekelijks handmatig de uitslagen uitrekende. Nadat dit clubje was opgeheven, is hij gaan bridgen bij Bosch en Duin. Hans bridget daar met heel veel plezier. Daarnaast bridget hij ook in Amersfoort en 1x per maand in Hooglanderveen. In zijn overige vrije tijd is hij veel op pad. Met de fiets en in de zomer vaak met de camper. Woont nu samen met Joyce met veel genoegen in Amersfoort.

Voorzitter EC

Annemarie Kooper. Al 50 jaar tot volle tevredenheid getrouwd met Robert. 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Sinds de oprichting lid van de bridgeclub. Ook actief lid van de tennisvereniging. Van 1997 tot eind 2004 hebben we in Brunei gewoond. Bij terugkeer in Nederland gelijk weer tennis en bridge opgepakt