Het bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Als bestuursleden zijn toegevoegd de voorzitters van de Technische en de Evenementen Commissies.

Het bestuur

Voorzitter Erik Kamerbeek
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
06-53492120
Secretaris Mirriam Tillemans
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
030-6911737
Penningmeester Theo Henckens
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
06-27903433
Voorzitter TC Hans Bosman
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
06-28121156
Voorzitter EC Annemarie Kooper
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
030-2285060

Voor de leden

Voorzitter

Erik Kamerbeek is met bridgen begonnen tijdens zijn studie in Delft.
Daarnaast is hij erg geïnteresseerd in andere aspecten zoals arbitrage en wedstrijdleiding.
Als voorzitter wil hij zoveel mogelijk de anderen ondersteunen en een teamgeest kweken.
Zelf is hij het liefst meer op de achtergrond en wil hij de andere bestuursleden en commissies helpen waar hij kan.
Verder zal hij regelmatig in hun huis in de Luberon vertoeven.

Secretaris

Mirriam Tillemans is sinds 1994 woonachtig in het mooie Huis ter Heide. Ze is gehuwd en heeft 2 zonen. Daarvoor heeft ze gewoond en gewerkt in Maastricht. (werkzaam als medisch analiste in het Academisch Ziekenhuis Maastricht, in een laboratorium voor nier- en beenmergtransplantaties). Ze is 7 jaar geleden met bridgen begonnen (bij Barbara Kingma!) en sinds 2013 lid van onze bridgeclub. Hier zat ze in de evenementencommissie. Ook bij onze tennisclub Bosch en Duin heeft ze in diverse commissies gezeten, de bar-, en later de jeugdcommissie. Haar hobby’s zijn tennissen, bridgen, skiën, tijdens de zomer varen langs de Kroatische kust, fotografie, tuinieren, beetje kokerellen en op zijn tijd een lekker glas wijn! Als secretaris hoopt ze op een hele fijne samenwerking met het Bestuur en alle bridgeleden.

Penningmeester

Theo Henckens is lid geworden van de bridgeclub Bosch en Duin na zijn pensionering in 2011.  Hij was al eerder lid van de tennisvereniging Bosch en Duin. Hij heeft een opleiding chemische technologie aan de universiteit van Eindhoven afgerond. Tot aan zijn pensionering had hij lange tijd een zogenaamde buitenlandfunctie bij het Ingenieursbureau DHV in Amersfoort. De inhoud van het werk betrof advisering op het gebied van milieu en water aan buitenlandse overheden, met name in Oost-Europa en China. Na zijn pensionering heeft Theo Henckens een promotietraject doorlopen en heeft dat in 2016 met succes afgerond. Het proefschrift ging over schaarse grondstoffen. Hij werkt nog steeds aan nieuwe wetenschappelijke artikelen op dit gebied.

Voorzitter TC

Hans Bosman bridget al heel wat jaartjes. Eerst bij een klein bridgeclubje (7 tafels) in Den Dolder, waar hij op het laatst voorzitter/secretaris/penningmeester was en wekelijks handmatig de uitslagen uitrekende. Nadat dit clubje was opgeheven, is hij gaan bridgen bij Bosch en Duin. Hans bridget daar met heel veel plezier. Daarnaast bridget hij ook in Amersfoort en 1x per maand in Hooglanderveen. In zijn overige vrije tijd is hij veel op pad. Met de fiets en in de zomer vaak met de camper. Woont nu samen met Joyce met veel genoegen in Amersfoort.

Voorzitter EC

Annemarie Kooper. Al 50 jaar tot volle tevredenheid getrouwd met Robert. 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Sinds de oprichting lid van de bridgeclub. Ook actief lid van de tennisvereniging. Van 1997 tot eind 2004 hebben we in Brunei gewoond. Bij terugkeer in Nederland gelijk weer tennis en bridge opgepakt