Actueel

De actualiteiten zijn verdeeld in nieuws, de week van Cees en bridgevaria. In de laatste rubriek vindt u twee-wekelijks nieuwe tips, uitleg van (etiquette) regels of een spelsituatie.
Klik op een titel in de rechter kolom om het bericht te lezen.

Uw keuze: Nieuws

26 maart 2020

Zomerbridge / Competitie

Beste leden van de Bridgeclub Bosch en Duin,

Het zal u niet bevreemden dat in verband met de coronapandemie ook de zomerdrives van onze club voorlopig niet doorgaan. In elk geval tot 1 juni hebben we ze geannuleerd. Daarom zijn ze ook van onze website verwijderd.

Op dit moment is nog niet te overzien wanneer de maatregelen weer zullen worden opgeheven. U krijgt nader bericht wanneer we de drives weer zullen hervatten. Daarbij zijn we ook afhankelijk wanneer het tennispark het clubhuis weer opent.

Het bestuur heeft al eerder het besluit genomen om dit jaar geen clubkampioenen uit te roepen, omdat we de competitie niet hebben kunnen afmaken en er geen onbetwiste winnaar was aan te wijzen. In het verlengde hiervan heeft de TC besloten om in deze laatste onafgemaakte serie geen promotie/degradatie te laten plaatsvinden. Dat betekent in concreto dat we het volgende seizoen in principe starten met de huidige indeling. In principe, want de TC kan, zoals elk jaar, daarvan afwijken in verband met opzeggingen, nieuwe paarsamenstellingen en/of nieuwe leden, om zo tot een evenwichtige verdeling over de lijnen te komen.

Wij wensen u allemaal een gezonde, virusvrije tijd toe.

Met vriendelijke groet,

De TC

Het bezoek aan deze website

Onderstaande grafiek toont het website bezoek (sessies per dag) gedurende de afgelopen dertig dagen.

Nieuws archief

Bridgevaria

De week van Cees

ALV