Actueel

De actualiteiten zijn verdeeld in nieuws, de week van Cees en bridgevaria. In de laatste rubriek vindt u twee-wekelijks nieuwe tips, uitleg van (etiquette) regels of een spelsituatie.
Klik op een titel in de rechter kolom om het bericht te lezen.

Uw keuze: Nieuws

08 maart 2020

Wat zou u doen als we van 6 naar 5 ronden zouden gaan

Aan de leden van bridgeclub Bosch en Duin,

Vorig jaar om deze tijd hielden we een enquête om te peilen hoe de leden van onze bridgeclub denken over de toekomst van onze vereniging.

Toen bleek dat bijna de helft gewoon door wil gaan zoals we dat iedere donderdagavond gewend zijn. Maar op de tweede plaats kwamen de leden die zeiden: in plaats van 6 ronden 5 ronden spelen, dus van 19.30 uur tot 22.00 uur; uitslag uiterlijk om 22.30 uur.

Inmiddels zijn we een jaar verder en horen we steeds vaker geluiden dat het voor een groeiend aantal leden prettig zou zijn om maar 5 ronden te spelen. Wij willen als bestuur niet dat leden onze club gaan verlaten omdat het avondprogramma te zwaar voor ze wordt. Het aantal leden van onze vereniging loopt toch al terug door vergrijzing, overlijden en gebrek aan aanwas.

Daarom willen graag van u weten:

WAT ZOU U DOEN ALS WE VAN 6 NAAR 5 RONDEN ZOUDEN GAAN ?

Laat ons uw mening weten en stuur een mail naar onze secretaris Mirriam Tillemans: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Doe dat zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 17 maart, zodat wij u op de slotdrive kunnen laten weten hoe er gereageerd is.

Hartelijk dank voor uw meedenken.

Vriendelijke groet,

Bestuur bridgeclub Bosch en Duin

Het bezoek aan deze website

Onderstaande grafiek toont het website bezoek (sessies per dag) gedurende de afgelopen dertig dagen.

Nieuws archief

Bridgevaria

De week van Cees

ALV