Actueel

De actualiteiten zijn verdeeld in nieuws, de week van Cees en bridgevaria. In de laatste rubriek vindt u twee-wekelijks nieuwe tips, uitleg van (etiquette) regels of een spelsituatie.
Klik op een titel in de rechter kolom om het bericht te lezen.

Uw keuze: Nieuws

13 maart 2020

Competitie stopt

Beste leden van bridgeclub Bosch en Duin,

Wegens bijzondere omstandigheden -die zijn ontstaan door het oprukkende corona virus- kunnen wij onze bridge-competitie niet afronden. Dat zal ook de komende weken niet mogelijk zijn, omdat voorlopig alle bijeenkomsten door de overheid worden afgeraden. We zouden nog twee bridge-avonden moeten spelen en dan zouden de nummers 1 en 2 in de totaalstand nog kunnen wijzigen. Het is dus helaas niet mogelijk om dit seizoen een volwaardige kampioen uit te roepen. Wel kunnen we zeggen dat Marianne Visser en Martin Wanner op de eerste plaats zijn geëindigd, gevolgd door Lia en James Muller. Zij zullen op de ALV eind september gehuldigd worden. Omdat er geen kampioen is aan te wijzen, worden er ook geen wisselbekers uitgereikt.

Wij vinden het heel spijtig dat onze competitie op deze onbevredigende manier wordt afgesloten. Ook de Slotdrive zal niet kunnen doorgaan! Als u al betaald heeft, wordt dat geld teruggestort.

In het nieuwe seizoen in oktober gaan we er weer met frisse moed tegenaan. We hopen u dan op een feestelijke Openingsdrive weer allemaal aan de bridgetafel te ontmoeten.

Over het doorgaan van de zomerbridge avonden wordt u in een later stadium geïnformeerd als meer duidelijkheid is verkregen over de indamming van het virus. We wensen u allen een mooie zomer toe en blijf gezond!

Bestuur bridgeclub Bosch en Duin

Het bezoek aan deze website

Onderstaande grafiek toont het website bezoek (sessies per dag) gedurende de afgelopen dertig dagen.

Nieuws archief

Bridgevaria

De week van Cees

ALV